Vaikų gimtadieniai: temos berniukams ir mergaitėms

Ieškote idėjų vaiko gimtadieniui? Galbūt niekaip neapsisprendžiate, kokia tema būtų tinkamiausia berniuko ar mergaitės šventei? Ne bėda! Pateiksime keletą idėjų, kurios pavers atžalos gimtadienį nepamirštamu. Juk vaikų gimtadieniai turi būti ypatingi!

Gimtadienio temos berniukams

• Sporto tema. Jei Jūsų sūnus aktyvus ir nenustygsta vietoje, siūlome suorganizuoti sporto temos vakarėlį. Na, o sporto šaką pasirinkite pagal vaiko pomėgius: futbolas, krepšinis, tinklinis, lengvoji atletika ir t. t. Ši tema itin paprasta, nes lengva sugalvoti keletą su tema susijusių žaidimų, taip pat lengva rasti atributikos papuošimams. Žinoma, būtina paminėti laipiojimo vakarėlio galimybę. „Scala Dream“ aktyviems berniukams organizuoja „Sportinį gimtadienį“. Jame vyrauja varžybų elementai, komandinis darbas, užduočių vykdymas ir t. t.! Tai gimtadienio pramogos vaikams, kurios nepaliks abejingų!

• Filmų herojai. Šiam vakarėliui Jums reikės siūtis, kurti arba nuomotis mėgstamo personažo kostiumą. Tą patį teks padaryti ir šventės svečiams. Tačiau, nors iš pirmo žvilgsnio tai gali pasirodyti rūpestis, iš tiesų tai labai linksma pramoga, kuri leidžia įsijausti į mylimo veikėjo „kailį“. Dekoracijas šiam vakarėliui taip pat pritaikykite iš įvairių filmų.

• Mafija. Tai labai rimtas, elegantiškas, tačiau tuo pačiu labai romantiškas vakarėlis. Teminiai vaikų gimtadieniai dažnai reiškia, kad teks kuo nors persirengti. Šiuo atveju mafija rengiasi gražiais kostiumais, marškinėliais ar bent segasi varlytes. Tai labai džentelmeniškas įvaizdis, kurio dėka, galėsite džiaugtis puikiomis nuotraukomis.

Gimtadienio temos mergaitėms

• Pižamų vakarėlis. Linksmas, jaukus, kupinas pakuždėtų istorijų ir smagaus kvatojimo. Štai toks tas pižamų vakarėlis. Jo metu, nakvoti lieka patys geriausi draugai, žiūrimi filmai, daug plepama, juokiamasi ir žaidžiama. Tai puikus būdas pratęsti namuose rengiamą vaiko gimtadienio šventę.

• Karnavalas. Mergaičių gimtadieniai įprastai būna daug spalvingesni. Tad štai ir karnavalas viena iš tų temų, kuri patvirtina šį faktą. Venecija – vienas romantiškiausių Europos miestų, į kurio žymųjį karnavalą kiekvienais metais plūsta kaukės iš viso pasaulio. Suorganizuokite „Venecijos karnavalą“ savo namuose ar žaidimų kambaryje! Svarbiausias Venecijos karnavalo aksesuaras, be abejo, yra kaukė. Jos gali būti įvairių spalvų, puoštos raštais, ornamentais, blizgančiais karoliukais ir plunksnomis.

Mergaitėms, kurios mėgsta puoštis „Scala Dream“ komanda organizuoja „Havajų“ vakarėlį. Tai labai organiškas gimtadienis, kuris patiks kiekvienai mergaitei, mėgstančiai eksperimentuoti bei aktyviai leisti laiką.

• Talentų šou. Kiekvienas neabejotinai turime kažkokį talentą: dainavimas, piešimas, magijos triukai, šokiai, lankstumas ir t. t. Parodykite jį ne tik tėveliams ar seneliams, bet ir draugams! Talentų vakarėlis – puiki proga atskleisti savo sugebėjimus ir pagaliau sulaukti šlovės. Taip pat, savo talentais pasidalins ir Jūsų brangiausi draugai, tad galbūt sužinosite kažką naujo apie juos.

Šio gimtadienio dekoras: scena, daug blizgučių, prabanga, žvaigždės ir daug balionų!

Universalus gimtadienis

Eksperimentuoti mėgsta visi! Todėl „Scala Dream“ paruošė universlią programą, tinkančią tiek berniukams, tiek mergaitėms. Anglies dioksido garai ir poveikis užbūria visus, o laipiojimą gali išbandyti kiekvienas, nepriklausomai nuo pasiruošimo lygio. Todėl programa „Eksperementas“ yra puikus derinys kiekvienam.

Dar viena universali tema – „Džiunglės“. Ši programa tinka tiek vyresniems, tiek mažesniems dalyviams, nepriklausomai nuo lyties. Tad jeigu mėgstate laipioti kaip maži beždžioniukai – „Džiunglės“ skirtos Jums!

Štai populiariausios vaikų gimtadienių temos, kurios tikrai patiks bet kurio amžiaus vaikams. Na, o jei vis dėlto dar trūksta idėjų, kreipkitės į „Scala Dream“ komandą, kuri įgyvendins visus Jūsų vaikų norus!